12.09.2019

„РИСК ИНЖЕНЕРИНГ“ СПЕЧЕЛИ ГОДИШНАТА НАГРАДА ЗА ЕКО ОФИС НА “CAREER SHOW” 2019

 

Работодатели и прохождащи в кариерата млади специалисти казаха заедно Стига мрънка! и обединиха усилията си около общите си интереси, каузи и бъдеще по време на едно от най-големите кариерни събития у нас Career Show.

Щандът на „ЕНЕКОД“ и голямата сцена на „Риск Инженеринг“ посрещнаха стотици младежи, дошли да сбъднат мечтите си и да започнат кариерата си, провокирани и от годишната награда за еко офис, която бе присъдена на “Риск инженеринг”.

Сградата на компанията е осем етажна постройка с интересна форма и покрив, който е едновременно фотоволтаична централа - втората по големина от подобен тип в Европа. "Нашата компания вярва в идеите, изпреварили времето си и в щастието на хората, които работят при нас. Офисът не е просто пространство, в което стоиш от 9 до 17, а специално място за проява на скрития потенциал на всеки човек. Силно ме впечатли фактът, че на изложението тази година срещнах толкова много млади специалисти, завършили в чужбина и дошли да работят в Родината си”, каза собственикът и изпълнителен директор на "Риск инженеринг" и "Енекод" Нели Беширова.

Особен интерес по време на Career Show привлече макетът на атомен реактор, единствен по рода си на събитието. От него започна и уъркшопът на тема „Управление на различни ресурси и непрекъснато учене за постигане на бърз растеж в кариерата“. Сред аудиторията имаше както енергетици, така и посетители на изложението с напълно странични интереси, които бяха провокирани от лектора Зорница Йорданова да начат повече за пътя на иновациите.

Всички публикации